logo

Hall of Fame

Her finder du en række sider, der tidligere har udelukket potentielle kunder, men som efter lki.dks henvendelse har fået åbnet dørene.

Klik på billederne for at se dem i en fuld størrelse.

Før:

Batteribyen

Nu:

Batteribyen

Batteribyen.dk's hjemmeside indeholdt en fejl i en menu, hvilket gjorde det svært at navigere på siden, hvis man benyttede et "forkert" program. Optaget i Hall of Fame d. 3/5-2011.

Før:

Glyngøre

Nu:

Glyngøre

Glyngøres hjemmeside indeholdt en placeringsfejl i en menu, hvilket gjorde det svært at navigere på siden. Optaget i Hall of Fame d. 18/1-2010.

Før:

Fantombike

Nu:

Fantombike

Fantombikes hjemmeside indeholdt en placeringsfejl og benyttede et forældet JavaScript, der kun virkede i Internet Explorer. Optaget (lidt forsinket) i Hall of Fame d. 12/7-2009.

Før:

Alcon

Nu:

Alcon

Alcons hjemmeside indeholdt en masse uafsluttede koder, der resulterede i at siden ikke virkede i alle programmer. Fejlene er nu rettet. Optaget i Hall of Fame d. 11/3-2009.

Før:

CBB Mobil

Nu:

CBB Mobil

CBB Mobils webshop benyttede en menu, der ikke virkede i alle programmer. Siden er blevet ombygget, og menuen er nu udskiftet, så alle kan få lov at købe i netbutikken. Optaget i Hall of Fame d. 24/2-2009.

Før:

Rock&Billig

Nu:

Rock&Billig

Rock&Billig benyttede koder, der ikke virkede i alle programmer, hvorfor brugere med "forkerte" programmer ikke kunne bruge siden til sine musikindkøb. Siden er blevet rettet, så den nu virker i alle programmer. Optaget i Hall of Fame d. 3/12-2008.

Før:

SAS-Jagtforening

Nu:

SAS-Jagtforening

SAS-Jagtforening benyttede et browsertjek, der stoppede dem, der brugte et "forkert" program. Siden virkede ellers i alle programmer, bortset fra et lille problem med rullebjælken i enkelte programmer. Browsertjekket er nu fjernet, og siden har fået et nyt layout uden rullebjælkeproblem. Optaget i Hall of Fame d. 1/12-2008.

Før:

Postdanmarks Find os-funktion

Nu:

Postdanmarks Find os-funktion

Postdanmarks Find os-funktion havde sprogproblemer. Havde man valgt et andet foretrukket sprog i browseren end dansk, risikerede man, at alle søgninger blot viste et kort over hele Danmark. Postdanmark fik hurtigt rettet fejlen, så Find os-funktionen virker, selvom man har valgt et fremmed sprog. Optaget i Hall of Fame d. 1/8-2008.

Før:

Telias webshop

Nu:

Telias webshop

Telias webshop benyttede tidligere et browsertjek, der udelukkede besøgende med en "forkert" browser. Samtidig var der enkelte fejl i shoppens JavaScript, så priserne ikke kunne ses i alle programmer. Browsertjekket er fjernet og priserne vises nu i alle programmer. Optaget i Hall of Fame d. 4/2-2008.

Før:

Nordisk Kontor Etablering

Nu:

Nordisk Kontor Etablering

Nordisk Kontor Etablering benyttede et browsertjek, der udelukkede besøgende med en "forkert" browser. Samtidig benyttedes et menusystem, der kun virkede i ældgamle browsere. Browsertjekket er fjernet og siden er redesignet, så den nu virker i alle moderne browsere. Optaget i Hall of Fame d. 16/1-2008.

Før:

GF Forsikring

Nu:

GF Forsikring

GF Forsikring benyttede et browsertjek, der udelukkede potentielle kunder. Browsertjekket er nu fjernet. Optaget i Hall of Fame d. 29/11-2007.

Før:

BIGA

Nu:

BIGA

BIGA benyttede et browsertjek, der udelukkede potentielle kunder. Browsertjekket er nu fjernet. Optaget i Hall of Fame d. 1/10-2007.

Før:

MERADOG

Nu:

MERADOG

MERADOG benyttede et browsertjek, der udelukkede potentielle kunder. Browsertjekket er nu fjernet. Optaget i Hall of Fame d. 1/10-2007.

Før:

FPR Forsikringsmægler

Nu:

FPR Forsikringsmægler

FPR Forsikringsmægler benyttede et browsertjek, der udelukkede potentielle kunder. Browsertjekket er nu fjernet. Optaget i Hall of Fame d. 6/9-2007.

Før:

Fagforeningen LFS

Nu:

Fagforeningen LFS

Fagforeningen LFS havde en yderst levende hjemmeside med en menu, der hoppede og dansede rundt på skærmen. Der manglede rullebjælker, hvis siden var for stor, og menuen skalerede ikke ved ændring af tekststørrelse, så dele af den blev usynlig. Alle tre problemer er nu rettet. Optaget i Hall of Fame d. 6/9-2007.